GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAVI (2015) İTİRAZ DEĞERLENDİRME AŞAMASI DUYURUSU
10.07.2015

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ

GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAVI (2015)

İTİRAZ DEĞERLENDİRME AŞAMASI DUYURUSU

10 Temmuz 2015

Üniversitemizde görev yapmakta olan idari personelimiz için, Yükseköğretim Üst Kuruluşları ile Yükseköğretim Kurumları Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliği uyarınca, Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği sınavı için yapılan başvurulara ait değerlendirme sonuçları 19 Haziran 2015 tarihinde ilan edilmiştir.

İlan edilen bu aday listelerine itirazlar, Yükseköğretim Üst Kuruluşları ile Yükseköğretim Kurumları Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliğinin 11. maddesinin 4. fıkrası gereğince yazılı dilekçe ile alınmıştır.

Yapılan bu itirazlar değerlendirildikten sonra  nihai değerlendirme aşağıda belirtilmiştir:

GÖREVDE YÜKSELME BAŞVURU DEĞERLENDİRME SONUÇLARI

UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ BAŞVURU DEĞERLENDİRME SONUÇLARI