DUYURULAR
KPSS 2020/1 YERLEŞTİRME SONUCU ÜNİVERSİTEMİZE ATANMAYA HAK KAZANAN ADAYLAR HAKKINDA DUYURU
24.08.2020

KPSS 2020/1 yerleştirme sonucu Üniversitemize atanmaya hak kazanan adayların istenilen belgeleri 31.08.2020 tarihi mesai bitimine kadar şahsen veya posta yolu ile aşağıda belirtilen adrese teslim etmeleri gerekmektedir.

Belirtilen tarihe kadar istenilen belgeleri şahsen veya posta yolu ile teslim etmeyen adayların atama işlemleri yapılmayacak ve adaylar hak iddia edemeyeceklerdir.

Askerlik ve hastalık sebebiyle başvuruda bulunamayanların mazeret dilekçesi ile birlikte mazerete sebep olan belgelerini 31.08.2020 tarihi mesai bitimine kadar başvuru yerine ulaştırmaları gerekmektedir.

Yanlış, yanıltıcı ve yalan beyanda bulunanlar ile tercih edilen kadro için istenilen genel ve özel şartları ve 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. maddesinde belirtilen şartları taşımadığı tespit edilen adayların başvuruları geçersiz sayılacak olup, atama işlemleri gerçekleştirilmeyecektir.

Üniversitemiz internet sayfasında yer alan DUYURUMUZ tebliğ hükmünde olup, adaylara herhangi bir tebligat yapılmayacaktır.

İstenilen belgeleri başvuru süresi içinde teslim eden ve ataması yapılan adaylardan ikamet yeri İstanbul dışında olan adaylar atama yazılarının kendilerine tebliğ tarihinden itibaren 15 (on beş) gün içerisinde;

İkamet yeri İstanbul olanlar ise atama yazılarının kendilerine tebliğ edildiği tarihten sonraki ilk iş günü göreve başlamak zorundadır.

İSTENİLEN EVRAKLAR:

1- Başvuru Dilekçesi (TIKLAYINIZ)

2-Atama Başvuru Formu (TIKLAYINIZ)

3- KPSS Bilgi Formu (TIKLAYINIZ)

4- ÖSYM Yerleştirme Belgesi

5- Diploma veya geçici mezuniyet belgesinin aslı veya e-Devlet Kapısından alınan karekodlu çıktısı veya noter onaylı sureti*

6- Fotoğraf (2 adet)

7-Mal Bildirimi (Önyüz ve arka yüz olarak tek sayfa halinde doldurulacaktır.  (TIKLAYINIZ)

8- Daha önce kamu kurumlarında çalışmış ise, çalıştığını gösterir belge (Hizmet Belgesi)

9- Varsa ortaöğretim hazırlık sınıfında başarılı geçen öğrenimini gösteren belge

Belgelerin fotokopileri aslı ibraz edilmek kaydıyla Personel Daire Başkanlığınca onaylanabilecektir.

ADRES :

Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü Rektörlük Ek Binası 2. Kat

Esenler / İSTANBUL

AYRINTILI BİLGİ İÇİN İRTİBAT :

Atama Şube Müdürlüğü

Şube Müdürü Fatma TARIK    0 (212) 383 22 69