NAKLEN AVUKAT ALIM İLANI
11.02.2019

Üniversitemiz Hukuk Müşavirliğinde görevlendirilmek üzere, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 74 üncü maddesine göre kurumlar arası nakil yoluyla aşağıdaki niteliklere sahip Avukat unvanlı 1 (bir) kadroya naklen personel alımı yapılacaktır. Naklen atanacak personele ilişkin başvuru şartları ve usulü aşağıda belirtilen esaslara göre yapılacaktır.

Başvuru Şartları               :

- Halen herhangi bir kamu kurumu veya kuruluşunda 657 sayılı Kanunun 4/A maddesine göre Avukat unvanlı kadroda çalışıyor olmak,

- Hakkında devam etmekte olan veya aleyhine sonuçlanmış adli/idari soruşturma bulunmamak,

- Erkek adaylar için askerlik ile ilgisi bulunmamak veya askerlik hizmetini yapmış, ertelemiş veya yedek sınıfına geçirilmiş olmak.

Başvuru Şekli                    :

Atanma şartlarına haiz olan ilgililerin, başvuruda istenen belgelerle birlikte Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına şahsen veya posta yoluyla başvurmaları gerekmektedir.

Başvuruda İstenen Belgeler      :

- Başvuru Dilekçesi

- Görev Yaptığı Kurumdan Onaylı Hizmet Belgesi