SÖZLEŞMELİ BİLİŞİM PERSONELİ YAZILI VE SÖZLÜ SINAVINA GİRMEYE HAK KAZANAN ADAYLARA İLİŞKİN DUYURU
08.10.2021

Üniversitemiz Bilgi İşlem Daire Başkanlığı’nda tam zamanlı olarak istihdam edilmek üzere 31.08.2021 tarihinde ilan edilen 2 (iki) adet Sözleşmeli  Bilişim Personeli pozisyonuna müracaat eden adaylardan,  sınava girmeye hak kazanan adaylara ilişkin bilgiler aşağıda belirtilmiştir.

SIRA NO

TC KİMLİK NO

ADI SOYADI

BAŞVURDUĞU POZİSYON

1*********6

Erhan ÖZTÜRK

Kıdemli Grafik Arayüz ve Uygulama Geliştirme Uzmanı

2*********0

Gencay ADIGÜZEL

1*********0

Nurettin TOPARLI

1*********4

Serhat DİKER

Kıdemli Uygulama Geliştirme Uzmanı

Sınava girmeye hak kazanan adaylara aşağıda belirtilen yer ve saatte yazılı ve sözlü sınav yapılacaktır.

Adayların T.C. kimlik numarası ve fotoğrafı bulunan Türkiye Cumhuriyeti nüfus cüzdanı, T.C. Kimlik Kartı, Sürücü Belgesi veya kullanım süresi dolmamış Pasaport Belgesinden en az birini yanlarında bulundurmaları ve sınavdan en az yarım saat önce sınav yerinde hazır bulunmaları gerekmektedir.

Sınav Yeri: Yıldız Teknik Üniversitesi/Davutpaşa Kampüsü/Elektrik-Elektronik Fakültesi

Yazılı Sınav Tarihi: 09 Kasım 2021 Sınav Saati : 10.00

Sözlü Sınav Tarihi: 10 Kasım 2021 Sınav Saati : 10.00