SÖZLEŞMELİ BİLİŞİM PERSONELİ SINAV YERİ VE SAATİNE İLİŞKİN DUYURU
25.11.2019

Üniversitemiz Bilgi İşlem Daire Başkanlığında istihdam edilmek üzere, 11/07/2019-12/08/2019 tarihleri arasında ilan edilen 5 (beş) adet Sözleşmeli  Bilişim Personeli  pozisyonuna müracaat eden adaylardan yazılı  sınava girmeye hak kazanan adaylara 04 Aralık 2019 Çarşamba günü aşağıda belirtilen yer ve saatte yazılı ve uygulamalı sınav yapılacaktır.

Adayların T.C. kimlik numarası ve fotoğrafı bulunan Türkiye Cumhuriyeti nüfus cüzdanı, T.C. Kimlik Kartı, Sürücü Belgesi veya kullanım süresi dolmamış Pasaport Belgesinden en az birini yanlarında bulundurmaları ve sınavlardan en az yarım saat önce sınav yerinde hazır bulunmaları gerekmektedir.

SINAV YERİ: YTÜ / Davutpaşa Kampüsü / Kimya-Metalurji Fakültesi D Blok Kat:3 KME/307 no.lu Bilişim Laboratuvarı

YAZILI SINAV SAATİ : 10.00

UYGULAMALI SINAV SAATİ : 14.30