KPSS 2019/2 YERLEŞTİRME SONUCU ÜNİVERSİTEMİZE YERLEŞTİRİLEN ADAYLARIN DİKKATİNE
26.12.2019

KPSS 2019/2 Yerleştirme Sonucuna göre Üniversitemize atanmak üzere yerleştirilen adayların, Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü Davutpaşa Mahallesi Esenler adresinde bulunan Rektörlük Binası Personel Dairesi Başkanlığı / Atama Şube Müdürlüğüne aşağıda istenilen belgeleri  30/12/2019 tarihinde  şahsen  teslim etmeleri gerekmektedir.

Başvuru tarihinde istenilen belgeler ile birlikte şahsen yukarıda belirtilen adreste bulunmayan adayların atama işlemleri yapılmayacak ve adaylar herhangi bir hak iddia edemeyeceklerdir.

Askerlik ve hastalık mazereti olması nedeniyle istenilen evrakları temin edemeyen adaylar, mazeret sebebini belirten dilekçelerine, mazerete sebep olan durumlarına ilişkin belgeyi ekleyerek en geç 30/12/2019 tarihine kadar yukarıda belirtilen başvuru adresinde olacak şekilde posta yolu ile göndermek üzere başvuruda bulunacaklardır.

Yanlış, yanıltıcı ve yalan beyanda bulunanlar ile tercih edilen kadro için istenilen genel ve özel şartları  taşımadığı tespit edilen adayların başvuruları geçersiz sayılacak olup, atama işlemleri gerçekleştirilmeyecektir.

Üniversitemiz internet sayfasında yer alan DUYURUMUZ tebliğ hükmünde olup, adaylara herhangi bir tebligat yapılmayacaktır.

1- Başvuru Dilekçesi (TIKLAYINIZ)

2-Atama Başvuru Formu (TIKLAYINIZ)

3- KPSS Bilgi Formu (TIKLAYINIZ)

4- ÖSYM Yerleştirme Belgesi

5- Diploma veya geçici mezuniyet belgesinin aslı ve e-Devlet Kapısından alınan karekodlu çıktısı veya noter onaylı sureti*

6- Fotoğraf (2 adet)

7- Mal Bildirimi (Önyüz ve arkayüz olarak tek sayfa halinde doldurulacaktır.) (TIKLAYINIZ)

8- Daha önce kamu kurumlarında çalışmış ise, çalıştığını gösterir belge (Hizmet Belgesi)

9- Varsa ortaöğretim hazırlık sınıfında başarılı geçen öğrenimini gösteren belge

* Belgelerin fotokopileri aslı ibraz edilmek kaydıyla Personel Daire Başkanlığınca onaylanabilecektir.

AYRINTILI BİLGİ İÇİN İRTİBAT :

Atama Şube Müdürlüğü Bilgisayar İşletmeni İsmail KARA 0(212) 383 22 29